3D CAD Konstruktion

Daugaard’s, gør en ære ud af, udføre et tilfredsstillende stykke arbejde, til alle vores kunder hver gang. Daugaard’s har specialiseret sig i 3D konstruktion og produktudvikling, hvilket giver muligheden, for at kunne gøre en forskel for dig og din virksomhed. I et samarbejde med Daugaard’s vil du være sikret en høj ekspertise, ærlighed og gensidig respekt.
Produktkostpriser, ligger os meget på sinde i Daugaard’s. Derfor er jeg, altid opmærksom på produktionsvenlighed, og unødvendig kompleksitet når nye komponenter udvikles og defineres.

 

Så hvis i har et konstruktionsprojekt i skal have løst, eller mangler en ekstra konstruktør, for en periode, så er i kommet til rette sted.
Vores CAD konstruktører, er specialiseret i programmerne Autodesk Inventor og Solid Edge og kan ovenikøbet også hjælpe med teknisk projektledelse og teknisk dokumentation, som oftest høre med i forbindelse med diverse CAD projekter.

 

 

I Daugaard’s har vi stor erfaring, i produktudvikling og konstruktion i 3D CAD.
Jeg kan byde ind, fra større projekter, til små Ad hoc opgaver. Jeg ligger meget vægt på, altid at levere vores arbejde i en professionel kvalitet. Det gælder uanset størrelsen af opgaven. Som en helt naturlig del af en konstruktionsopgave, udarbejder jeg selvfølgelig også 2D produktions- og arbejdstegninger.

 

Daugaard’s kan desuden tilbyde vores kunder, at lave digitale 3D videoer af jeres produkter. En digital 3D video, kan være et super godt redskab, ved salg af nye produkter, som endnu ikke er produceret. Det kan også være rigtigt godt at anvende, som arbejdsinstruktioner, eller montagevejledninger. 

 

Et samarbejde med Daugaard’s, vil give jer mulighed for, at kunne øge hastigheden på jeres produktudvikling, og fortsat have fokus på driften i virksomheden. Daugaard’s, er altid klar på opgaver små såvel, som større for at løse jeres problemstillinger, og imødekomme jeres krav og behov. Det giver endvidere igen muligheden for, hurtigere at gå fra en egentlig tanke til implementering i produktionen. 

 

Produktudvikling er afgørende for at kunne bidrage med øget vækst, og værditilførsel til jeres virksomhed og branche.