2D Produktions- og arbejdstegninger

Daugaard’s er specialister i konstruktion, produktudvikling og teknisk tegnearbejde. Jeg gør en stor ære ud af at gøre kunderne tilfredse og levere et resultat i høj kvalitet. Derfor indgår jeg altid i et samarbejde med stor professionalisme og gensidig respekt for kunne levere en høj ekspertise.

 

Produktionstegninger og arbejdstegninger

Det har en stor betydning at have korrekt 2D produktionsmateriale, som er udarbejdet med høj ekspertise og detalje. Det vil være med reducere antallet af fejl, når de forskellige emner fremstilles. At skabe et højere teknisk produktionsgrundlag til fremstilling af vores kunders produkter, sætter vi er stor ære i.

 

Daugaard’s tilstræber sig altid efter at lave 2D tegningerne, ud fra de enkelte kunders ønske til standarder og normer. Da jeg ofte arbejder i forskellige brancher, er det det en vigtig del af arbejdet at sætte sig ind i, hvilke standarder de enkelte kunder kan være underlagt.
Daugaard’s kender forståelsen for, at fejl og mangler på en arbejdstegning, ofte resultere i emner der ikke kan benyttes. jeg har stor forståelse for, vigtigheden i at sætte de korrekte tolerancer på de forskellige typer af emner. En for stor tolerance, kan koste kassationer, en for lille tolerance, gør at produktionen af emnerne bliver væsentligt dyrere end de burde. Dette er et facts, jeg altid handler ud fra.

 

Daugaard’s tilbyder kompetent assistance, og er altid klar til at varetage din opgave(r). Jeg kender nødvendigheden og ikke mindst vigtigheden af tegningen, der vil danne grundlag for de produkter og emner, som vil blive produceret. Jeg tilbyder derfor også muligheden for at få omdannet dine 3D tegninger til produktionstegninger i 2D. Uafhængig af hvad du måtte efterspørge, så er der ingen opgave, som er for stor eller lille for Daugaard’s. Det handler snarere om at skabe et resultat, som du kan anvende i dit erhverv og din produktion. Med speciale inden for produktudvikling har jeg stor erfaring inden for 3D CAD konstruktion.

Arbejdstegninger til dine behov

Jeg kommer med min erfaring fra min praktiske baggrund som maskinarbejder, samt den tekniske viden, jeg har oparbejdet gennem mine mange år som produktionsteknolog. Jeg udfører tegninger, med brugen af professionelle CAD-programmer. Jeg har mulighed for at fremstille dine tegninger, i enten Autodesk Inventor, eller Solid Edge.
Af samme årsag tilbyder Daugaard’s dig muligheden for at få fremstillet den arbejdstegning, som der er nødvendig for dig. Her er et udbud af de 2D tegninger jeg har specialiseret mig i.

 

  • Bearbejdningstegninger
  • Svejsetegninger
  • Bukketegninger
  • Samlingstegninger
  • Montagetegninger
  • Eksplosionstegninger
  • Skærefiler

 

Afhængig af dine behov og branche, vil jeg kunne fremstille de nødvendige 2D tegninger.
Jeg er altid klar til at imødekomme dine behov og krav til en opgave. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte mig for at få en større indsigt eller forståelse for vores ydelser.