Teknisk dokumentation

Daugaard’s har en passion for teknisk tegnearbejde, produktudvikling og konstruktioner, som jeg gør en store ære ud af at tilbyde vores kunder hver dag. Jeg tilbyder derfor kunderne teknisk dokumentation med høj finesse, ekspertise og sans for detaljer, der skaber en forskel.

 

Teknisk dokumentation

Teknisk dokumentation er dokumentation i forbindelse med håndtering og funktionalitet af ét pågældende produkt eller maskine. Dette omfatter vejledninger og manualer, der formidler anvendelsen og samlingen af delene til den endelige konstruktion. Inden for de specifikke fagområder og konstruktioner, kan der være opstillet forskellige krav til den tekniske dokumentation. Det ligger mig på meget på sinde, at sætte mig ind i de forskellige krav der kan være.

 

Daugaard’s har specialiseret os i CAD-programmerne Solid Edge, og Autodesk Inventor. Den tekniske dokumentation, som jeg kan tilbyde dig, vil ofte tage udgangspunkt i de udarbejdede 3D modeller. I andre tilfælde, kan det efter kundens ønske, laves ud fra digitale billeder. Daugaard’s tilbyder også 2D arbejdstegninger og produktionstegninger.

Daugaard’s tilbyder vi dig muligheden for at få fremstillet den tekniske dokumentation, der er nødvendig for dig. Jeg opererer blandt andet med at fremstille brugermanualer, samt andre former for teknisk dokumentation.

 

Endvidere, fremstiller Daugaard’s reservedelsfortegnelser, der skaber overblik over de enkelte dele og samlinger. Dette er med til at give brugeren en mere spiselig og tilgængelig manual, hvor der er udformet hvilke dele, der skal anvendes i de enkelte steder i konstruktionen.
Tekniske manualer, er i høj grad med til at give jeres produkt, en sidste professionel finish. Daugaard’s udarbejder manualer på dansk og engelsk, som til enhver tid bliver fremstillet ud fra jeres ønsker og krav til de færdige manualer.

Daugaard’s gør en stor ære ud af kunne tilfredsstille kunderne, og du er derfor altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om vores ydelser. Du kan til enhver tid forvente en stor professionalisme og teknisk indsigt, der vil gavne dit projekt.