Teknisk projektledelse

Projektledelse i udvikling og konstruktion

Mangler i en stærk teknisk Projektleder, kan Daugaard’s, tilbyde det. Med baggrund som PTA og udviklingschef, og en Projektlederuddannelse i bagagen, står jeg stærkt i spidsen, for kundens projekter. Har ovenikøbet også mange års erfaring som produktudvikler og er i dag gået freelance.

 

Projektledelse, kan være mange ting. Vi har vores speciale i produktudvikling, samt mere almene konstruktionsprojekter.
Min erfaring har jeg med fra stålindustrien, og bygning af maskiner.

 

Når Daugaard’s får større konstruktionsprojekter ind, er det en naturlig del af opgaven, at have en projektleder med ombord, som kan sikre den rette fremdrift i projekterne.

 

For mig er det vigtigt, at jeg sammen med kunden, opsætter de skarpe konkrete produktmål. En produktmålsanalyse, er derfor et værktøj, som jeg i høj grad benytter mig af. Jeg kan hermed sikre, at alle interessenter, ved hvor vi skal hen.

 

Risikoanalyse, i et større projekt, er for mig et vigtigt projektlederværktøj.
Det vigtigt at tage hånd om de risici, der kan været forbundet med et projekt. Jo tidligere man kan spotte risiciene, jo mere smertefrit kan man gennemføre et projekt.

 

I det hele taget, er der mange hensyn der skal tages, inden man hopper på at få lavet sin tidsplan.

 

Daugaard’s sætter en stor ære i at planlægge et projekt på grundig vis, da det i den sidste ende, er den mest sikre vej til at lave en god og brugbar tidsplan. Jeg tilbyder også at hjælpe jer med 2D produktions- og arbejdstegninger.