Ydelser

Jeg tilbyder altid kun de ydelser jeg er bedst til, og som jeg kan stå 100% inde for. Det er vigtigt for mig, at kunderne er tilfredse, med de job jeg udfører for dem.

Ydelserne jeg tilbyder, er følgende:

 

  • Konstruktion og Produktudvikling i 3D CAD.
  • 2D produktions og arbejdstegninger.
  • Teknisk dokumentation. (Manualer og vejledninger)
  • Projektledelse med speciale inden for udvikling, og konstruktion.

Jeg har både mulighed for at løse opgaver hos kunden, eller hos os selv. Det kan sagtens være en kombination mellem disse.
Med udgangspunkt fra firmaet hjemme Horsens, har jeg mulighed for, at tage projekter fra store dele af landet.
Så har du et Teknisk Projekt du skal have løst, eller mangler du en ekstra tekniker for en periode, så kan du trygt kontakte Daugaard’s.

Konstruktion og Produktudvikling i 3D CAD

Skal du have løst et konstruktionsprojekt, eller mangler en ekstra konstruktør, for en periode, så er du kommet til rette sted. Jeg er specialiseret i brugen af programmer Autodesk Inventor og Solid Edge.

2D produktions og arbejdstegninger

2D arbejdstegninger, er et yderst vigtigt dokument, da det danner det grundlag, som kundens produkterne skal produceres ud fra. Tegningerne, laves altid ud fra kundens ønsker til tegningshoved, og gældende ISO/EN normer.

Teknisk dokumentation

Jeg kan tilbyde kunderne, forskellige typer af teknisk dokumentation. Alt fra produktmanualer, reservedelsfortegnelse, og andre typer teknisk dokumentation. Det bliver altid lavet ud fra kundens ønsker, og krav til design.

Teknisk projektledelse

Mangler i en stærk teknisk Projektleder, kan Daugaard’s, tilbyde det. Med baggrund som PTA og udviklingschef, og en Projektlederuddannelse i bagagen, står jeg stærkt i spidsen, for kundernes projekter.